winterinvancouver.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

henk

Tering op kloten kip

henk
reactie op: foto

Kut site optieken

Ellen Peters

Tot gauw in Someren

Trudy en Hans

Hallo Anne-Marie en Ad,

Aan alle goede dingen komt een keer een einde.
Het was leuk om op de hoogte te blijven van jullie ervaringen.
Als jullie straks terug zijn komen we zeker een keer op de koffie.
Als jullie straks willen uitrusten van alle inspanningen heb ik nog ongeveer 250 boeken voor op jullie e-reader.
Voor straks een goede reis terug en tot in Someren/Veldhoven.

Marende en Jan

Hoi lieve Anne-Marie en Ad,.......gewoon nu even heel simpel............en bijzonder goede terugreis en een hele behouden thuiskomst........tot in Someren......en wij spreken snel af.

P

We zullen jullie reisverslagen missen als je weer in someren gearriveerd bent maar dan hopen we meer uitvoerig jullie verhalen te kunnen beluisteren en de foto's te kunnen bekijken. Fijne thuisreis en tot ziens
P

Loes

Wist je dat ik alle verslagen en avonturen heb gelezen?
Wist je dat ik het ook leuk vindt dat jullie weer thuis komen?
Wist je dat wij door deze verhalen benieuwd zijn naar de foto's en video's
Wist je dat wij nu ook graag naar Canada willen?
Wist je dat het bijna Carnaval is?
Wist je dat jullie dan weer thuis zijn (hi hi)?
Wist je dat dit nog maar een paar nachtjes slapen is?
Wist je dat we dan weet eetdates kunnen houden?

Kortom, welkom thuis alvast.
Gr. Loes

Tony en Riet,..

Hoi Ad & Anne-Marie,
Wij hebben jullie laatste wisten jullie datjes gelezen en hieruit begrepen dat jullie alweer aan het pakken zijn, de 4 maanden zijn vlug om maar anderen doen er minstens 4 jaar of langer over om zoveel te beleven als jullie in deze periode gedaan hebben.
Uit alle verhalen blijkt dat dit ´n onvergetelijke beleving is geworden en ik denk dat het wel weer flink wennen wordt als jullie terug zijn in Someren en de dagelijkse beslommeringen weer parten gaan spelen,maar met carnaval voor de deur kom je daar ook weer snel over heen!
Wij wensen jullie ´n goede terug reis en zullen jullie zeker wel weer ´n keer ontmoeten om jullie ervaringen nog ´ns te horen, bedankt voor alle verhalen en foto´s en welkom terug in Holland! Groeten van Tony en Riet,..

Harrie en Riky

Hoi Ad en Anne-Marie,
De laatste weetjes. Het is al weer bijna om.Wat gaat het toch snel???
Maar toch fijn dat jullie weer eens naar huis komen.
Komen we zeker eens een keertje op bezoek. Of hebben jullie alweer nieuwe plannen gemaakt???

Wij wensen jullie alvast een goede thuisreis en to ziens.
Harrie en Riky

ruut en trees
reactie op: foto

Inderdaad een beetje krap. Maar je vliegt nu wel als een eagle.

ruut en trees
reactie op: foto

Al eet je nog zoveel spinazie....................

ruut en trees
reactie op: foto

"Klein Duimpje " in het grote bos.

ruut en trees

Wat hebben jullie een fantastische vlucht gehad. Zo zie je maar: laat geen kansen liggen waar je nu van kunt genieten.
Tot gauw ziens.

Joke en Cor.

Wat maken jullie prachtige fotoos.
Ook de verhalen zijn met veel feiten-kennis geschreven.

Marende en Jan
reactie op: foto

Wat een prachtige foto's weer........het kan inderdaad niet anders dan dat jullie "harde schijven" inmiddels overvol zijn. Het zal weer even wennen worden,.....voor zo lang het duurt !!!!!, om in het mooie Someren terug te keren...met wijds uitzicht op jullie tuin.....Wij wensen jullie vast een hele goede terugreis en kom weer behouden terug in Someren. Hier is het nat, en fris......Tot snel.....

Ruut & Trees
reactie op: foto

Hi Ad en Anne-Marie, Waarschijnlijk een van de laatste (foto)verhalen van deze reis. Al die keren hebben we genoten van de vele mooie foto's en reisverhalen. Geeft toch een andere -inside- kijk op de andere kant van de oceaan dan je normaal krijgt via de media. Jullie hoofden moeten wel haast overlopen van de vele indrukken, beelden, gesprekken, ervaringen en wat dies meer zij. Wellicht blijven jullie nu wat langer thuis om alles te verwerken? Of worden jullie al onrustig bij de gedachte alleen al na al die riante onderkomens met wijdse uitzichten? We zijn heel benieuwd naar alle 'live'-verhalen! Een goede afsluiting van jullie reis en tot -waarschijnlijk- volgende maand.
Groeten Ruut & Trees

Loes

Goh wat ontzettend leuk, maar ben maar blij dat het rustig weer was. In Peru boven de Nascalijnen ging het er anders aan toe. Look at the left, look at the right en na een paar keer was het "look in the airsick bag" .... Veel groetjes en tot gauw. Loes

Tony & Riet,..

Hoi Ad & Anne-Marie, Bedankt voor al jullie mooie en soms spannende verhalen en foto´s van jullie waarschijnlijk onvergetelijke Canada ervaringen,wij wensen jullie´n hele goeie terug reis naar Holland waar dan de Lente al weer voor de deur staat en jullie weer ´n mooie hopelijk zonnige tijd tegemoed gaan!
Groeten en tot ziens van Tony & Riet

p

was dat vliegtuig misschien een chesna ? Ik heb met de buurman in dit type gevlogen. Hebt dan weinig ruimte maar wel prachtig uitzicht vooral omdat er relatief laag gevlogen kan worden.

Ellen Peters

Zelfs aan z'on lange reis komt een keer een einde.
Geniet er nog lekker van en tot ziens in Nederland

Groetjes

Ellen

Am en Cor

We lezen jullie verhalen altijd met belangstelling. Elke keer weer wat nieuws en andere ervaringen. Hardstikke leuk!
Nog veel plezier in de rest van de tijd en tot de 19e.
Liefs. AM & C

Marende en Jan

Hoi Lieve Anne-Marie en Ad,.......het einde komt in zicht van jullie bezoek aan Canada......wat een prachtig verhaal weer......en inderdaad erg nieuwsgierig naar jullie fotowerk.......alvast een bijzonder goede terugreis toegewenst en tot ziens in Someren........

p

Even als de vorige is dit weer een interassant verhaal.We krijgen zo wel een goede indruk van hetgeen daar te zien en te beleven is. Ben benieuwd naar de foto'd die jullie bij thuiskomst meebrengen. Een plaatje geeft altijd nog een betere kijk op de mzaak dan alleen tekst. Nog fijne dagen voor de tijd die nog rest.
P

ruut en trees
reactie op: foto

Ik hoor je gedachte bij de foto: "ja hier kom ik graag nog eens terug". Een gelijk hebben jullie. Wat een prachtige plek in zo'n prachtig land.

ruut en trees
reactie op: foto

Deze foto verdient een héél grote prijs. Zou deze beslist eens opsturen naar een of ander magazine.
PRACHTIG!!!!

ruut en trees

26-1-2011.Het zonnetje probeert door te breken en de komende dagen wordt het koud maar wel zonnig en droog. Ook voor ons weer eens wat anders. Dat jullie graag nog eens naar Canada terug willen gaan verbaast ons niet. Wie zou dat nu niet willen? Haal er nog maar snel uit wat er in zit de komende weken want dan zullen jullie het weer eventjes met Nederland moeten doen. Haudoe.

Maria
reactie op: foto

heel mooie foto,s ook in de winter. Groeten en nog een fijne tijd in canada

Loes
reactie op: foto

Deze bomen lijken wel wat op de Sequoia bomen in de USA. Maar volgens mij zijn de Sequoia's nog wat groter.

Loes

Hi Gipsy Ad & Gipsy Anne-Marie, Weer mooie foto's en mooie verhalen. Voor de regen hoef je echt niet naar Canada. Hier heeft het de afgelopen dagen ook genoeg geregend. Maar wij hebben geen blokhut huizen. Ik kijk weer uit naar de live verhalen en foto's en om jullie straks weer te zien en gezellig bij te kletsen. Tot in Düsseldorf op de airport....

Gr. Loes

Tony en Riet,.

Hoi Ad & Anne-Marie,
´n prachtig gedicht vol waarheden de natuur in de Wereld is mooi je moet het alleen willen zien, en iedere dag is het weer anders ook in ons kleine landje is veel moois te zien zo herkennen wij veel aspecten uit het gedicht die ook wij in Zeeland ervaren zoals de lucht de geur en het geluid van de zee en het strand vervelen nooit evenals de wandelingen,bedankt voor de mooie verhalen,foto´s en belevenissen en blijf genieten van iedere dag de tijd vliegt om tot het vlgd verhaal groeten van Tony en Riet,..

Marende en Jan

Hoi,hoi lieve mensen, weer een hoop belevenissen en prachtige beelden hebben jullie ons laten lezen en zien. Ook een prachtig gedicht.. In Someren alles onder controle. Het weer is echt herfstachtig gewortden.....regen,wind.....en we gaan het weer wat kouder krijgen hier.......
Lekker genieten en lieve groetjes van ons

p

Afgezien van het weer lijken jullie het getroffen te hebben vooral wat de huisvesting betreft. Zo,n blokhut huis lijkt me leuk om eens een tijdje in te wonen en de omgeving heeft, denk ik, ook wel de nodige bezienswaardigheden.
Geniet er van en hou ons op de hoogte
Groeten
Pa

ruut en trees

Als wij zo'n boomstammenhuis zouden hebben met zo'n prachtige "water-tuin ", dan zou het zomaar gekund hebben dat ook wij aan poëzie begonnen waren. Prachtig gedicht.
Misschien krijgen jullie hier ook wel de poëziekriebels?
Geniet maar met volle teugen. Ruut en Trees

Anne-Marie en Cor:
reactie op: foto

Wat een prachtige foto's en vooral die indiaanse kunst, schitterend, Ad je valt helemaal in het niet bij die enorme beelden, zo groot en zo mooi gekleurd. Goed dat AM er zo'n mooie foto's van heeft gemaakt. E-mail volgt. Doei.

ruut en trees
reactie op: foto

Hebben de Canadezen deze plenspartij afgekeken van de Nederlandse Nieuwjaarsduik ?

ruut en trees
reactie op: foto

Op bijna net zo'n soort bankje zaten wij ( vorige week ) in Italië ( St. Valentin, een paar km verwijderd van Nauders in Oostenrijk ) aan een bevroren enorm groot meer met rondom uitzicht op de witte bergtoppen. Dat is pas genieten.

ruut en trees

Een aantal Canadeeze weetjes lijken me wel erg handig. O.a.:Je hoeft niet lang na te denken over het Kerstmenu en wat je aan zal trekken tijdens het dinner. Met een dikke turkey op tafel en een spijkerbroek aan komt het helemaal goed. Dat scheelt heel wat gepieker.

ruut en trees

Wij hebben Oud-en Nieuw gevierd in Oostenrijk. We hebben nog nooit zo'n fantastisch mooi vuurwerk gezien. Georganiseerd door de Gemeente Nauders. Vanuit ons hotel keken we op de besneeuwde bergweiden en konden het vuurwerk mooi bekijken met natuurlijk een glas champagne in ons hand. We wensen jullie bergen geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar.

p
reactie op: foto

Heb de foto's bekeken. Mooie opnamen.
Geven goede indrukt van hetgeen jullie zien en beleven.
Ben benieuwd naar de complete fotoserie die jullie van de totale reis gemaakt hebben. Zien we wel na terugkomst in someren.

p

In 52 korte zinnen hebben jullie kans gezien om ons de kenmerken van Canada te duidelijk te maken.
Een aantal spreken ons wel aan maar sommige zijn nieuw voor ons. We krijgen geen korting als je zelf je boodschappentas meebrengt en op de hoek van de straat je post ophalen hebben ze hier gelukkig niog niet ingevoerd.
Maar al met al was de opsomming zeer leerzaam

Renee & Clemens

Ook voor jullie de allerbeste wensen voor een vrolijk 2011 en zeker tot ziens in dit nieuwe jaar!
Geniet nog! Renee en Clemens

Nellie uit Doesburg

Lijkt me geweldig zo heerlijk lang weg te zijn. Helaas nog wat jaren wachten voor ons pensioen....... Geniet er beide maar lekker van.

Roland
reactie op: foto

wie immer habt ihr interessante Bilder am Start.

Alles Gute weiterhin.

Marende en Jan

Weer een prachtig geschreven verhaal van jullie belevenissen.....en dat zijn er nogal wat......het blijft maar bezig hé....
In Someren is de jaarwisseling rustig en mistig verlopen......de pijlen zag je amper ........
Ook voor jullie een heel gelukkig nieuwjaar met bovenal een goede gezondheid......en tot binnenkort...
ps. heb jullie nog separaat een mail gestuurd.....

Ad Vennix
reactie op: foto

test

Jan en Loes Uittenboogaard

Leuk nu jullie te volgen want zo als jullie gelezen hebben zijn we nu thuis ,en de auto komt 10 januari aan in Zeebrugge Jullie ook een heel goed jaar en veel reis plezier toe gewenst.

CenA

Goed verhaal, we hadden al wat gelezen in de e-mails. Zo horen we ook nog eens wat over de geschiedenis. V erbazingwekkend hoe gastvrij de canadezen zijn, kunnen we nog wat van leren. Het weer hier gaat veranderen, met het weekend wordt er regen verwacht. Raken we eindelijk eens een keer van die sneeuw af. Liefs en groetjes. CenA.

P

Bedankt voor het interassante reisverslag. Ga zo door.
En nog de beste wensen voor het nieuwe jaar
Ook de groeten van mien

p

Elke keer als we weer een nieuw bericht ontvangen valt het ons op dat jullie daar zo gastvrij ontvangen worden en dat je zelfs wordt uitgenodigd voor het kerstdiner. Dat zal je hier niet dikwijls overkomen.
Wat het klimaat betreft, julliie hebben een witte kerst maar wij hebben ook niet te klagen en zitten opgescheept met een heel dik pak sneeuw.
Nog fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst en tot wederhoren.

Tony & Riet Peters

Hallo Ad & Anne-Marie,
Wederom´n mooi en interessant verhaal, jullie hebben nu wel echt´n VIP vakantie met die gastvrijheid en uitnodigingen van de mensen daar, dit is overweldigend!
Die tentoonstelling " Bodyworlds & the brain" lijkt mij ook erg interssant als dat v.l.g.d. jaar in rotterdam komt wil ik daar wel heen! Met ons gaat het prima gisteravond
23 Dec. hebben we met Cor & Anne-Marie bij de Griek in Helmond gegeten het was erg gezellig,momenteel ligt hier heel veel sneeuw en het sneeuwt nu nog volop dus dit jaar hebben we´n echte witte kerst! morgen 1e kerstdag komen de (klein) kinderen bij ons om te eten en kerstmis te vieren, Wij wensen jullie nog´n fantastische voortzetting van deze vakantie hele fijne en gezellige kerstdagen ´n knallende jaarwisseling en´n Toppie 2011
Groeten uit Helmond van Tony & Riet,..

maria.vennix@onsbrarantnet.nl

Ik wens jullie ook prettige kerstdagen en allegoeds voor 2011.Ik zal blij zijn als hier de sneeuw hier weer weg is ik ben her hele maal zat. Groeten Maria

Loes

Nou met de invulling van de kerstdagen is het goed gesteld met jullie. Geniet ervan.

Ik ben gisteren voor de verandering weer geopereerd en heb alle abonnementen weer opgezegd. Ik begin met een schone lei in 2011.

Hele fijne dagen en alles wat wenselijk is voor 2011. Groetjes, Loes

p

Jullie hebben het wel getroffen met de huisvesting zo kom je nog eens ergens en beleef je sinterklaas nu eens als santaclaus.
Nog veel mooie dagen

Robbie de Jong

Wat een geweldige trip weer zeg! geniet van de kerst. fijne dagen!!
groet,
Robbie

Jan en Joke
reactie op: foto

Hoi Ad en Anne-Marie
Bedankt voor de kerstgroet.
Ook vanuit Veldhoven wensen wij jullie fijne Kerstdagen en een Gezond 2011
Jan en Joke

Renee & Clemens

Bedankt voor de leuke wens! Ook wij wensen jullie heerlijke en vrolijke feestdagen toe en een reislustig 2011! Echt tot ziens in 2011....
(Ps. ook hier ligt nu een pak sneeuw dus wij voelen ons een beetje in Canada nu)

Petra

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen, daar aan de andere kant van de wereld en voor 2011 net zo´n superjaar als 2010 voor jullie is geweest!

Nog 2 dagen dan kan ik ook vertrekken. Komend weekend wordt het weer erg koud en kan ik lekker een tijd van de zon gaan genieten!

We houden contact en ik hoop in April weer gewoon bij jullie op bezoek te kunnen komen.

Lieve groeten van Petra

Jos

Hallo Ad en Annemarie,

Vandaag de kerstkaarten verstuurd, maar dit jaar niet naar de Pasakker. Daarom langs deze weg een even avontuurlijk en spannend 2011 gewenst als 2010 geweest moet zijn.

We hopen jullie in 2011 nog een keer tussen twee reizen te kunnen ontmoeten. Zo niet, dan tot in 2012.

Liefs van ons allen!

Monique, Bart, Koen, Stan en Jos

Riky

Hoi Ad en Anne-Marie,
Leuk dat ik jullie weer kan ontvangen, ga de komende dagen jullie aventuurlijke verhalen lezen.
Graag willen wij ook jullie fijne Kerstdagen en een gezond 2011 toewensen. Omdat ik jullie dit jaar verder geen kaartje stuur, hierbij een mooi klein gedichtje voor jullie.
Voor hele bijzondere mensen
Dit gedichtje met fijne wensen
Een goede gezondheid
En bergen van geluk
Voorzien van veel gezelligheid
Een heel jaar aan een stuk
Wij wensen jou en hen die jou omringen
Het allerbeste voor het nieuwe jaar
Geluk in grote en kleine dingen
Maar bovenal liefde voor elkaar
Een klein stapje is het van 2010 naar 2011
365 spiksplinternieuwe dagen
Om te genieten van mooie dingen.
Voor hele bijzondere mensen
Dit gedichtje met fijne wensen
Een goede gezondheid
En bergen van geluk
Voorzien van veel gezelligheid
Een heel jaar aan een stuk
Wij wensen jou en hen die jou omringen
Het allerbeste voor het nieuwe jaar
Geluk in grote en kleine dingen
Maar bovenal liefde voor elkaar
Een klein stapje is het van 2010 naar 2011
365 spiksplinternieuwe dagen
Om te genieten van mooie dingen.
Voor hele bijzondere mensen
dit gedichtje met kleine wensen
een goede gezondheid
en bergen van geluk
voorzien van veel gezelligheid
een heel jaar aan een stuk
Wij wensen jullie en hen die jullie omringen
het allerbeste voor het nieuwe jaar
Geluk in grote en kleine dingen,
maar vooral veel liefde voor elkaar
Een klein stapje is het van 2010 naar 2011
365 nieuwe spiksplinter nieuwe dagen
om te genieten van mooie dingen.
Hartelijke groeten en nog een fijne tijd
Harrie en Riky

ruut en trees
reactie op: foto

Hopelijk ziet het er voor ons in Nauders ( Oostenrijk ) ook zo uit. Dat is volop genieten.

ruut en trees
reactie op: foto

Onze Kerst-Nieuwjaar foto volgt per e-mail.

ruut en trees
reactie op: foto

En wie was de BOB ?

ruut en trees
reactie op: foto

Kunnen we hier ook een high tea bestellen?

ruut en trees
reactie op: foto

Ik geloof dat zo'n grote kalkoen niet eens in onze oven zou passen. Maar kalkoen uit de oven staat wel op ons lijstje nog te maken gerechten. Misschien is dit wel een heel goede reminder!

ruut en trees

Ga zo door met jullie avontuur. Wat heerlijk dat de digitale snelweg uitgevonden is. We lezen jullie verhalen met veel interesse. En wat het rekenen betreft....laat dit maar aan de rekenknobbel van Ad over. Dan komt alles goed. E-mail met foto volgt.
Liefs, Ruut en Trees

Marende en Jan

Hoi lieve Anne-Marie en Ad,
Jullie reisverhalen weer helemaal bij gelezen en het houdt bij jullie maar niet op met mooie belevenissen en ervaringen. Dat boek zal er toch een keer moeten komen hoor Anne-Marie. Hier alles in orde en wij zijn in afwachting van een aantal dagen waar veel sneeuw wordt verwacht.......he bah......Jullie zijn dit gewend natuurlijk inmiddels....maar wat mij betreft wordt het weer heerlijk een graadje of 20 hoor......Ook van onze kant natuurlijk voor jullie hele fijne Kerstdagen en uiteraard alle goeds voor 2011, met bovenal een bijzonder goede gezondheid.......
lieve groetjes,

Ellen Peters

Hoi Ad en Annemarie,

Zo te horen hebben jullie het weer super naar je zin.
Ik wens jullie fijne en sfeervolle kerstdagen (kan daar bijna niet anders) Fijne jaarwisseling en veel reisplezier voor het komende jaar. Groetjes Ellen

Tony en Riet,

Hoi Ad & Anne-Marie,
Sorry dat we nog niet eerder hebben gereageerd op jullie boeiende verhalen,prachtige foto´s en interressante belevenisse in Canada, steeds meer verlangen wij er naar om ook dit land nog ´ns ´n keer te gaan bezoeken en dat zal ook zeker gaan gebeuren! Ook dit verhaal was weer heerlijk om te lezen en we hebben wel de indruk dat jullie behoorlijk verwend worden en dat de gastvrijheid daar veel weg heeft van het Brabantse, zoals we lezen komen jullie niets te kort en is het´n luxe vakantie niet te vergelijken met jullie vorige tour die wat meer primitieviteit uitstraalde vooral de natte koude dagen en de armoedige gebieden die jullie bezocht hebben. De foto´s die jullie maken zijn werkelijk prachtig!
Wij hopen dat jullie nog ´n fantastische tijd tegemoet gaan! met ons gaat het prima net weer Sinterklaas achter de rug met de kids en nu kerst weer voor de boeg dus even drukke tijden voor ons, de winter is hier dit jaar vroeg begonnen sneeuw,hagel, 8° onder nul hebben we al gehad nu is het even sneeuw vrij maar komende week wordt het weer echt winter met alles erop en eraan!
Wij wensen jullie´n gezellige kerst´n knallende jaarwisseling en´n fantastisch 2011 geniet met volle teugen van deze speciale ervaring! Groetenvan: Tony & Riet en de (klein) kinderen,...

fam Vennix
reactie op: foto

hier mijn e-mail adres

fam Vennix
reactie op: foto

Ad van harte gefeliciteerd met je verjaardag
Het is nu 24.15 en we zijn nog met z'n allen bij elkaar heel gezellig. Jammer dat jullie er niet bij zijn. Hopelijk dat jullie ook een fijne dag hadden, maar jullie missen ons natuurlijk wel.

Groetjes van ons allemaal.

Martha

Beste Ad,

Vanuit dit koude Nederland van harte gefeliciteerd met je verjaardag, een fijne dag gewenst samen met Anne-Marie. Groetjes Martha en frans

Anne-Marie en Cor

Wat een belevenissen en prachtige foto's! Vooral dat leuke wasbeertje in je tuin.
Hoe was het in Seattle? Wij zijn er altijd vanuit gegaan dat de mensen in USA en mogelijk ook in Canada zulke materialisten zijn. Maar uit jullie verhalen blijkt het tegendeel. Daar kunnen wij in Europa nog een puntje aan zuigen. Hoewel er ook hier veel verschillen zijn.
Veel groeten en geniet ze!!! C & AM

ruut en trees
reactie op: foto

Dat belooft nog wat voor de echte winter. Staan de schaatsen al te popelen om baantjes te trekken op de Harrison?

Petra

Wat een mooie omgeving en dat zal wel de reden zijn dat jullie ondanks de kou toch heel erg genieten. Ik heb ook de foto´s weer bekeken en het ziet er echt prachtig uit.
Hier begint het ook koud te worden, maar nog een week of drie dan zit ik week in de zon. Ik kijk er wel naar uit hoor!

martha.

geweldig wat jullie daar doen en beleven ik geniet met jullie mee. nog bedankt voor de felicitatie geniet nog e ven door. groetjes martha.

Loes

Als ik de verhalen zo lees en ik zie nu ook weer die schitterende foto's komt Vancouver en Canada steeds hoger op mijn lijstje te staan om naar toe te gaan. Ga vooral door met jullie verhalen en foto's en met genieten, maar dat doen jullie volop.
Groetjes,
Loes

P

Hallo Annemarie en Ad
Het is elke keer weer een belevenis als je leest hoe jullie je daar vermaken en bezeg houden. Als ik hoor hoe gastvrij de mensen daar zijn dan moet ik constateren dat we ver afgegeleden zijn en nog veel anderen kunnen leren.
Groeten en tot wederhoren

Marende en Jan

Hoi Anne-Marie en Ad,
wat een schitterend verhaal weer en de belevenissen van jullie blijven maar doorgaan....geweldig toch....
en dat internationale in de Pasakker.......erg leuk natuurlijk.......Ook wij gaan de koude periode krijgen aangezien het nu al rond het vriespunt is en de eerste sneeuw is in Nederland gevallen........Verder alles rustig en onder controle hier......
lieve groetjes en ga door met genieten.....

ruut en trees

's Morgens vroeg uit de veren om te gaan fitness-sen, daarna een flinke wandeling, en om de spieren weer te ontspannen een aantal baantjes trekken in het zwembad. Lijkt me allemaal niet verkeerd.
Geniet er maar lekker van.

ruut en trees
reactie op: foto

Maar goed dat de zalm dood was. Stel de Canadese jongens maar eens voor om in Eindhoven een zalmfestival te organiseren. Wij zullen er zijn.

Anne-Marie en Cor

Even reageren op jullie foto's. Prachtig, wat een schitterende natuur. Leuk om jullie zelf te zien, heel relaxed op de foto. Wij genieten met jullie een klein beetje mee. Tot onze volgende mail. Doei!

Loes

Nou als er zoveel sneeuw verwacht wordt kun je misschien met de slee of op de skies naar de supermarkt. Apres skiën in de fitnessruimte of het verwarmd zwembad. De skileraar komt immers op bezoek! En misschien een echte witte kerst.....
Groetjes en tot horens. Loes

P

"The dutch will never forget"ontvangen en gelezen. Dus ook na 65 jaar is de band tussen Cananda en nederland nog steeds in tact.
Hoop dat het weer bij jullie wat beter wordt. Ook hier zijn de buien niet van de lucht en ontstaat overlast.
groeten en tot wederhoren

Monique en Jos
reactie op: foto

Prachtige foto!

Monique en Jos

Jullie blijven ondernemende types. Leuk om te lezen dat jullie je zo amuseren.

Wat de reactie van Petra betreft: zoals jullie weten wonen wij aan de Maas, maar sinds de aanleg van nieuwe waterkeringen na de overstromngen van 1995 voelen wij ons heel veilig. Van wateroverlast hebben we dan ook niets gemerkt.

Groet,

Monique en Jos

P

mijn mailtje heb je waarschijnlijk net ontvangen

Petra

Jullie vermaken jezelf wel, zie ik! Wat een ervaringen allemaal. Hier is het ook erg slecht weer geweest afgelopen weekend. Het begon donderdag met een storm en vanaf vrijdagmiddag heeft het 48 uur geregend, wat veel wateroverlast veroorzaakt heeft vooral in Limburg en Belgie. Vandaag was het de hele dag mistig en erg koud. Maar goed nog een week of 4 dan ga ik ook de zon weer tegemoet. Hopelijk is de regen bij jullie weer snel voorbij zodat jullie weer iets kunnen ondernemen.

Loes

ha Vancouvergangers,
Het heeft even geduurd, want met al dat reisgeweld van jullie hebben wij ook even het vliegtuig genomen om in Egypte alles te bekijken. In tegenstelling tot jullie daar in Vancouver hebben wij veel tempels gezien, GEEN regen, temperaturen boven de 33 graden. Dus geen mooie herfstkleuren, maar wel veul zand, piramides en tempels. Het was leuk om jullie tussentijds even te zien en bij te babbelen. Als jullie terug zijn spreken we weer gauw wat af. Suc6 met verdwalen in jullie paleis en tot gauw horens.
Loes

Loes
reactie op: foto

Hebben jullie de Enjoy een overdosis Pokon gegeven???? Gr. Loes

Marende en Jan

Hoi lieve mensen, had inderdaad geen berichten meer gelezen. inmiddels weer alle verhalen gelezen en heel fijn dat jullie het weer naar jullie zin hebben. Inderdaad hier echt herfstweer, met heeeeel veeeel bladeren, regen, wind, koude dagen etc.Fijn dat alles snel geregeld was en graag gedaan......Wij vonden het leuk om jullie weer even gesproken te hebben, want dat duurt nu weer een paar maanden. Wij wensen jullie een heel prettig verblijf, kijk goed uit en geniet lekker....
lieve groetjes van ons.

Ellen

Hoi Ad en Annemarie,

het ziet er allemaal weer geweldig uit. Prachtig.
Geniet ervan.

groetjes Ellen

ruut en trees
reactie op: foto

Of toch maar niet reizen met de Enjoy, of de WaterJoy maar kiezen voor de FlightJoy?

ruut en trees
reactie op: foto

Jullie volgende reis misschien met de "WaterJoy"?

ruut en trees

De ruimte die jullie in-en buitenshuis hebben is om jaloers op te zijn. Maar wilde beesten in de straat, nee daar hebben wij het niet op.Wij hebben ook Halloween gehad. Spoken, griezels, Magere Hein, alles is bij ons aan de deur geweest." Snoep of je "Leven" werd er geroepen.We gaven ze wat graag snoep.

Cor en Anne-Marie

Als je die maanden zo gewend raakt aan alle ruimte en natuur, zal het niet meevallen om weer in Nederland te wennen met weinig ruimte en veel mensen. Het lijkt on s heerlijk al die indrukken en vergezichten, geniet er maar volop van, wij genieten met jullie mee. E-mail volgt nog. C en A.

Petra

Ik heb wel eens vaker gehoord dat in Canada en Amerika alles heel groot is, dus dat is dan ook echt zo begrijp ik. Wij zijn het beeld van Nederland gewend en hier zitten we dan ook met zijn allen op elkaar, dat besef je pas als je een ander deel van de wereld ziet waar nog ruimte is. Ook bijzonder dat er wilde dieren bij jullie in de straat lopen.

Alhagie is gisteren weer terug gevlogen naar Gambia. Het is hier weer stil nu en moet er weer even aan wennen. We hebben het wel heel gezellig gehad en 17 december ga ik weer die kant op, samen met Alexander die twee weken met me mee gaat.

Fijn weekend en geniet ervan!
Petra

Jan en Joke

Het ziet er weer fantasties uit voor Jullie Wij doen het iets eenvoudiger en zijn naar Toscane geweest ook heel erg mooi.
ik hoop voor jullie dat het niet al te koud word.
Groetjes Jan en Joke

Renee en Clemens

Hoi allebei, jullie zitten weer in een paradijsje zo te lezen. (en wij genieten weer mee!) Wat heerlijk voor jullie dat jullie dit allemaal mogen meemaken. Alles hier ok. Drukke maanden komen er weer aan. Met mijn moeder nu alles rustig. Hopelijk blijft het zo. Veel groetjes van ons. R & C

ruut en trees
reactie op: foto

Zelfs een "bovenmaatse" zou ik niet graag in mijn vingers hebben, laat staan in mijn pannetje.
Maar smaken mogen verschillen niet waar!!

P
reactie op: foto

Bedankt voor de foto's. Zo krijgen we een indruk van hetgeen jullie daar zien en beleven. Zo te zien is het daar ook geen zomerweer.
We zien de volgende foto's graag komen